Takk for at du besøker Tuckify.

Tuckify er en utleie-/medlemtjeneste som gir deg tilgang til nydelige klær fra kjente merkevarer, tilbehør og annet innhold for å gjøre din hverdag enklere. Tuckify er utviklet og eid av Trusted Brands AS (organisasjonsnummer 920675050). Trusted brands AS heretter beskrevet som («Tuckify», «Vi» eller «Oss»). 

Vennligst les vår personvernerklæring

Vilkår og betingelser for Tuckify

1. Leie

A. Generelle betingelser

Tjenesten inkluderer leie av produkter og kunden blir dette tilfelle definert som («Leietaker» eller «Du»). Avsnitt 1 omfatter vilkår og betingelser for leie av produkter.

18 år eller eldre. Produktene leies for bruk av personer under 18 år, men vi leier til voksne, som kan leie Produktene med betalingskort eller annen godkjent betalingsmetode. Ved å klikke på å godta disse vilkårene, representerer du at du er 18 år eller eldre, og at du er autorisert til å bruke den valgte betalingsmetoden (inkludert, uten begrensning, kredittkort) med det formål å leie eller kjøpe produktene som beskrevet i disse vilkårene.

Begrensinger. Du erkjenner og godtar at vi kan legge inn begrensninger på leie av Produkter, men ikke begrenset til, å begrense bestillinger som er plassert under en enkelt kundekonto, betalingskort eller fakturering- eller fraktadresse. Vi forbeholder oss retten til å begrense, avbryte eller forby enhver leie av produkter eller annen grunn etter eget skjønn, inkludert men ikke begrenset til tilgjengelighet og geografiske hensyn. Dette kan være at kunden har oppgitt feil informasjon og/eller har betalingsanmerkninger.

Leveranse. Produktene dine sendes samme dag som ordren er bekreftet. Tuckify bruker Bring til frakt av pakkene og ankommer nærmeste postkontor eller et postkontor du har valgt i bestillingen. Produkter kan også hentes og leveres til Tuckify sitt showrom i Sagveien 23B, 0459 Oslo

Innkreving. Hvis du ikke betaler beløpene du skylder Tuckify ved forfall, vil Tuckify starte innsamlingsprosedyrer. Du samtykker i å betale Tuckify’s kostnader for innsamling, inkludert, uten begrensning, rimelige advokatavgifter.

Kommunikasjon. Du samtykker i å motta kommunikasjon fra oss, inkludert e-post, tekstmeldinger, samtaler og push-varsler om din bestillingsstatus, påminnelser eller gi deg annen informasjon om dine bestillinger eller vedrørende produkter du har hjemme.

Tuckif’s eiendom. Alle produkter som tilbys på nettstedet er Tuckify’s eiendom og produkter som ikke blir returnert innen rimelig tid vil bli ansett som tyveri og  kjøperen av medlemskapet blir anmeldt til politiet og produktene må erstattes i sin helhet.

B. Leie

Leie av produkter er beskrevet som en periode på 30 dager og er løpende til kunden eller Tuckify sier opp avtalen.

Leiepris. Leiepris for produktene er oppgitt pr måned og er inkludert MVA og forsikringsgebyrer. Når du legger inn en ordre tillater du at Tuckify belaster deg for denne Leieprisen umiddelbart etter at ordren er sendt inn.

Avbestilling- kanselleringsregler.

 • Du kan kansellere din bestilling etter angrerettloven 14 dager fra du har mottatt varen. Dette gjelder nye bestillinger.
 • Kansellering av leie må skje 7 dager før neste fornyelse av perioden. Hvis kanselleringen skjer etter 7 dager før fornyelse av perioden, vil den løpe en ny periode.

Retur. Ved levering av produkter vil Tuckify gi deg en forhåndsbetalt returetikett til å sende tilbake produktene om du velger å bruke angreretten. Har du bestilt nye produkter følger det med en returpose. Ved retur av produktene etter at leieforholdet er avsluttet vil du motta en returpose og etikett i posten. Benytter du egen fraktetikett er du selv ansvarlig for produktene som sendes tilbake til oss.

Tilbakelevering av produkter. Du samtykker i å returnere produktene til Tuckify innen 7 dager etter at leieforholdet er over eller 7 dager etter du mottar nye produkter. Ved et avsluttet leieforhold vil du motta instruksjoner på hvordan produktene sendes tilbake til Tuckify. Du vil motta en returpose og etikett i posten, samt en oversikt over hvilke produkter som skal returneres. Vi er ikke ansvarlige for personlige gjenstander som er igjen i produktene, eller som returneres til Tuckify i returposen. Hvis du mener at du ved et uhell eller på annen måte har sendt oss slike ting, kontakt oss på hei@tuckify.com eller chat.

Gebyrer. Hvis du returnere produktene for sent (beskrevet over) vil du bli ilagt et gebyr på 500 kr som vil bli belastet ditt betalingskort, faktura eller en annen betalingsmåte du har valgt. Leverer du ikke produktene tilbake innen 20 dager etter at leieforholdet er over blir du belastet for 100% av butikkpris for hvert produkt og bli anmeldt til politiet for tyveri. Blir produktene levert tilbake etter 20 dager, vil du bli belastet for din opprinnelige månedspris pluss gebyr på 500 kr.

Skadede/tap av produkter. I perioden produktene er hos kunde er du ansvarlig for at produktene ikke går tapt eller at du ikke gjør endringer som endrer produktets egenskaper. Skulle du oppdage skader på produktene er du pliktig til å melde ifra til kundesupport på e-post eller chat omgående. Da det er viktig at vi får disse produktene tilbake fort som mulig, slik at de kan repareres, og vi sender deg erstatningsprodukter. I månedsprisen er det inkludert en forsikring som dekker normal slitasje eller skader. Blir det oppdaget slitasje/skader utover normalen, blir du ilagt et gebyr på 50% av butikkpris. Skulle produktet bli borte, stjålet eller gå tapt i brann dekkes ikke dette av vår forsikring og da vil det bli ilagt et gebyr på 100% butikkpris.

2. Tuckify medlemskap

A. Generelle betingelser

Tjenesten inkluderer kjøp av ulike abonnement (definert som «Abonnement» eller«Medlemskap») som gir tilgang til et fastsatt antall produkter i månedsprisen. Kunden blir dette tilfelle definert som («Kjøper» eller «Du»). Vilkårene og betingelsene i avsnitt 2 er en utvidelse av vilkårene og betingelser som er beskrevet i avsnitt 1.

Tuckify Medlemskap Unlimited og Update er personlig og gjelder kun husholdningen og kan ikke deles med andre.

Avslutte medlemskap. Alle medlemskap må avsluttes innen 7 dager før neste fornyelse. Dato for fornyelse finner på din konto under abonnement. For å avslutte må du kontakte oss på e-post hei@tuckify.com eller chat.

Terminering av medlemskap. Tuckify forbeholder seg retten til å terminere ditt medlemskap hvis ikke vilkårene blir overholdt.

Skadede/tap av produkter. Se avsnitt 2B

Tuckif’s eiendom. Alle produkter som tilbys på nettstedet er Tuckify’s eiendom og produkter som ikke blir returnert innen rimelig tid vil bli ansett som tyveri og kjøperen av medlemskapet blir anmeldt til politiet og produktene må erstattes i sin helhet.

Begrensinger. Vi legger til begrensinger på hvor mange av hvert produkt du kan ha hjemme til enhver tid og disse kan endre seg med jevne mellomrom. Begrensingene legges på hoved- og underkategorier.

B. Unlimited, Update og Basic medlemskap

Medlemskap. Hvis du abonnerer på Unlimited, Update eller Basic har du rett til å leie opp til 24 produkter (Unlimited), 16 produkter (Update) og 8 produkter (Basic) til enhver tid fra de produktene du har tilgang til i dette medlemskapet. Tuckify tar et forbehold om at produkter i medlemskapet kan bli utsolgt eller være utilgjengelig. Medlemskapet kan avsluttes 7 dager før neste fornyelse og medlemskapet kan ikke refunderes. For å avslutte må du kontakte oss på e-post hei@tuckify.com eller chat. Ved avsluttet abonnement eller bytte av produkter må produktene som skal sendes tilbake returneres etter gjeldene vilkår som er beskrevet i seksjon 2B. Hvis ikke blir du belastet med gebyrer eller 100% av butikkpris.

Leveranse. Produktene dine sendes samme dag som ordren er bekreftet. Tuckify bruker Bring til frakt av pakkene og ankommer nærmeste postkontor eller et postkontor du har valgt i bestillingen. Produkter kan også hentes og leveres til Tuckify sitt showrom i Sagveien 23B, 0459 Oslo.

Retur og bytte. I hver forsendelse vil det følge med en returpose og etikett som du skal bruke til å returnere produktene du ønsker å bytte ut, som er definert i avsnitt 2B. I medlemskapet Unlimited kan du ha opptil (24 produkter),  (16 produkter) eller (8 produkter) hjemme til enhver tid. Du må minst returnere 1 produkt til Tuckify for å kunne bytte til et nytt. Benytter du egen fraktetikett er du selv ansvarlig for produktene som sendes tilbake til oss.

Gebyrer. Ved bytte av produkter som inngår i abonnementet får du de nye produktene før du sender de gamle tilbake til Tuckify. Som beskrevet i seksjon 2B ved for sen tilbakelevering av produkter vil du bli ilagt et gebyr på 500 kr som vil bli belastet ditt betalingskort, faktura eller en annen betalingsmåte du har valgt.

 • Produkter som skal byttes innenfor medlemskapet, men som ikke blir sendt tilbake til Tuckify innen 20 dager etter du har mottatt nye produkter blir du belastet for 100% av butikkpris for hvert produkt og bli anmeldt til politiet for tyveri.
 • Ved avsluttet medlemskap skal produktene returneres, leverer du ikke produktene tilbake innen 20 dager etter at medlemperioden er over blir du belastet for 100% av butikkpris for hvert produkt og bli anmeldt til politiet for tyveri.

Blir produktene levert tilbake etter 20 dager, vil du bli belastet for din opprinnelige månedspris produktet har pluss gebyr på 500 kr.

3. Kampanjer og tilbud

Tuckify kan fra tid til annen tilby kampanjer på Tuckify.com som kan har gunstigere vilkår enn de som er angitt i disse vilkårene, for eksempel: Betaling eller utvidet prøvetid og angrefrist. Disse gunstigere vilkårene gjelder så lenge kampanjen er aktiv og for de spesifikke produktene som er oppgitt av Tuckify i forbindelse med kampanjen. Tuckify forbeholder seg retten til å tilbakekalle slike kampanjer når som helst. Tilbud på bestemte produkter på Tuckify er gyldige i en begrenset periode og så lenge lageret er tilstrekkelig.

4. Gavekort

Generelle vilkår. Følgende vilkår gjelder for salg, bruk og innløsning av digitale og fysiske gavekort. Kjøp og bruk av et gavekort utgjør en aksept av disse vilkårene. Gavekort kan ikke innløses eller byttes i kontanter. Gavekort tilbakebetales ikke og kan ikke overføres.

Innløsning og bruk. Gavekort kan kjøpes online på tuckify.com. Gavekortet kan kun innløses for kvalifiserte tjenester eller varer gjennom tuckify.com. Begrensninger kan gjelde for innløsning og bruk av gavekortet. Et gavekort kan ikke brukes til å kjøpe andre gavekort. Når et gavekort er innløst, blir verdien av leie/månedspris eller kjøp, pluss frakt og MVA trukket fra gavekortbalanse.

Tilleggsvilkår for digitale gavekort. Digitale gavekort utstedes kun elektronisk; Ingen fysisk kort vil bli gitt. Det digitale gavekortnummeret vil bli levert til mottakerens e-postadresse som kjøperen tilbyr ved kjøp av det digitale gavekortet. Kjøper er ansvarlig for å levere en nøyaktig og leverbar mottaker e-postadresse. Mottaker mottar vanligvis et digitalt gavekort via e-post innen 24 timer. Digitale gavekort innløses ved å ved checkout.

Utløpsdato. Gavekort er gyldig 2 år fra kjøpsdato.

Tap, stjålet eller uautorisert bruk. Du bør behandle gavekortet ditt som kontanter og beskytte det tilsvarende. Risikoen for tap går over til kjøper ved kjøper ved salg. Tuckify forbeholder seg retten til å nekte å akseptere gavekort som Tuckify mener var bedragerisk oppnådd. Tuckify er ikke ansvarlig dersom et gavekort går tapt, stjålet, ødelagt, skadet eller brukt uten tillatelse.

5. Verv en venn program
 1. Verv en venn program er åpen for alle som verver eller henviser som bor i Norge og er minst 18 år eller eldre. Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for å bli med eller delta i Tuckify verv en venn programmet. Ved å bli med og delta i programmet, godtar du disse vilkårene.
 2. For å bli en verver hos Tuckify må du registrer deg en konto. Ved å bruke tilgjengelige verktøy, inviterer du dine venner og familie for å bruke en rabattkode til å handle på Tuckify.com. Kun henvisninger som ikke tidligere har kjøpt på Tuckify.com kvalifiserer for å bruke rabattkoden som er angitt i invitasjonen.
 3. Verv en venn kuponger er rabatter på fremtidige kjøp og gjentagende betalinger. Velger du å bruke kupongene på gjentagende betaling må dette legges inn manuelt på din konto. Hvis kupongen skal brukes på et nytt kjøp løses denne inn i checkout. Kupongene kan ikke kombineres med andre kuponger og beløpet refunderes ikke ved avbestilling eller endringer.
 4. Kupongene har ingen kontantverdi og er ikke overførbare. Tapt, stjålet eller ødelagte verv en venn kuponger vil ikke bli erstattet. Tuckify er ikke ansvarlig for kommunikasjonsfeil, inkludert distribusjon av verv en venn kuponger ved endring av epost eller annen endring i kontaktinformasjon. Tuckify forbeholder seg retten til å suspendere, endre eller avslutte programmet helt eller delvis; å endre, bergenes eller suspendere bruken av eller endre rutiner for innløsning, inkludert minste beløp for som kreves for en bestemt innløsning. I tillegg forbeholder Tuckify seg retten til å kansellere/suspendere verdikuponger eller tilgang til programmet dersom du bryter med noen av disse vilkårene eller gjeldene lov, tilegne seg kuponger vie bedrag, forfalskning, bedrageri eller begå annet misbruk av verv en venn programmet. Tuckify kan gjøre endinger, selv om endringene kan påvirke verdien av kupongen allerede har.
 5. i tillegg til vilkårene godtar du følgende aktiviteter er forbudt, og å engasjere seg i disse vil være grunnlag for øyeblikkelig suspensjon eller utestengelse fra Vern en venn programmet og kan føre til inndragelse av eksisterende invitasjoner.
  1. Spam, bulk utsendelse av invitasjoner til ukjente eller annen kampanje for invitasjonene som utgjør eller syntes å utgjøre uønsket kommersiell e-post eller spam i henhold til gjeldene lov eller forskrift.
  2. Bedrageri, forsøk på svindel eller misbruk av verv en venn programmet.
  3. Selge, handle, bytte eller gi noe av verdi av vern en venn invitasjoner. Eller på en annen måte å bruke invitasjonene til salgsfremmende formål.
  4. Sende mer enn en invitasjon til samme husholdning.
 6. Kupongene som gis ut igjennom verv en venn programmet kan ikke brukes til å kjøpe gavekort
6. Tuckify Swop

Tuckify Swop er en tjeneste hvor vi tar tilbake produkter som vi kan leie ut videre. Vi samler inn personopplysninger for å kunne sende deg returpose og gi deg kreditt som blir tilgjengelig på den e-post adressen du har oppgitt og kan ikke selges videre. Kreditten er gyldig 30 dager fra du mottar den.

Tuckify har full rett til å avslå et Swop forespørsel og kreditten blir ikke utbetalt før vi har fått varene til vårt lager og tatt en kvalitetskontroll. Skulle produktene være i så dårlig stand forbeholder vi oss retten til å avslå kreditt og produktene blir ikke returnert til kunde.

7. Endinger i vilkårene

Tuckify forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer i disse vilkårene vil bli annonser i e-post og blir publisert på Tuckify.com. Alle er pliktig til fra tid til en annen å gå igjennom vilkårene og sette seg inn i endringene.

Oppdatert 26.09.2019