Nyheter

Tufte Wear kommer til Tuckify

Tufte Wear kommer endelig til Tuckify!

Vi kan endelig dele nyheten om at klær fra Tufte Wear snart vil være tilgjengelig i nettbutikken med et bredt utvalg av produkter som er laget av Bambull®, Bambus og Økologisk bomull.
Vi gleder oss veldig til å kunne tilby produkter fra Tufte som kombinerer det beste av to verdener Bambull®. Dette er et stoff som består av super fin Merinoull og Bambus, som kommer fra bærekraftig skogbruk. Denne kombinasjonen gjør at produktet føles utrolig mykt og gir varme uten å klø, slik vanlig ull kan gjøre. Bambull® har en tolags konstruksjon med superfin merinoull på utsiden og myk bambusviskose på innsiden, noe som gjør det perfekt tilpasset norske vintre. Plaggene er sydd på en slik måte at ullen aldri kommer i kontakt med huden, så selv de i familien med veldig sensitiv hud kan bruke plaggene helt uten ubehag!
Både bambusviskose og merinoull er basert på naturlige råmaterialer, som igjen gjør Bambull® til et mer miljøvennlig valg. Følg med og registrer deg på nyhetbrevet, så får du en oppdatering på når du kan leie Bambull® fra Tufte i nettbutikken vår!