Patrick Skou

Daglig leder

Patrick Skou tok utdannelse innen innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold i 2018. Patrick skrev sin bachelor oppgave innen forretningsutvikling, som omhandlet en ny metode for å fremme utvikling av forretningsmodeller og se nye markeder. 

Igjennom studietiden har han jobbet med flere ulike prosjekter innenfor LEAN for å øke effektiviseringen. 

Patrick er også cofounder av Wunitech som utvikler markedsplasser på internett og Lillepanda.

Patrick Skou

Daglig leder

Fam Irvoll

Designer

Fam Irvoll

Designer

Fam Irvoll er utdannet ved Esmod i Oslo og Central St. Martins i London. Hun har designet klær for store internasjonale kjendiser som Lady Gaga, Beyonce, Nicki Minaj og Katy Perry. I Norge er klærne hennes blitt brukt av Samsaya, Mariann Thomassen og Charlotte Thorstvedt.

Irvoll har jobbet som assistent for blant annet Vivienne Westwood og Alexander McQueen. Hun har deltatt med visninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005, og i august 2010 viste hun for første gang en kolleksjon for barn: Little Cupcakes.

Rune Skou

Styreforman

Rune Skou er utdannet innen økonomi og ledelse ved HIST og har jobbet mye med retursystemer, miljø og bærekraft.

Han har vært med å etablere pantesystemet på bokser og flasker, i dag kjent som Infinitum. I Ragn-Sells har han etablert innsamlingssystemer, jobbet internasjonalt med salg av sekundære råvarer til kunder i Asia og vært daglig leder i Elsirk. De siste årene har han jobbet som konsulent i eget selskap med flere store kunder som bla Norsirk, der utvikling av nye systemer og forretningsmodeller har vært sentrale arbeidsoppgaver.
Rune er også cofounder av Wunitech som utvikler markedsplasser på internett og Lillepanda.

Rune Skou

Styreforman