Hva er Tuckify?

Norges første utleietjeneste for barneklær. Du kan enkelt endre størrelsen når barnet ditt vokser – enkelt, praktisk og miljøvennlig.

Smartere valg

Med et medlemskap fra tuckify.com kan du enkelt velge ut de klærne du ønsker og bytte de kostnadsfritt når barna vokser eller behovet endrer seg. Tjenesten er smart for både lommeboken og miljøet.

Hvorfor investere?

Vår forretningsmodell er fremtidsrettet, skalerbar og bærekraftig både økonomisk og miljømessig. Vi har et dedikert team med kunnskap innen tech, forretningsutvikling, markedsføring og design. Vi eier vår egen merkevare «Lillepanda by Fam Irvoll» designet eksklusivt for Tuckify. Vi har store internasjonale ambisjoner og skal revolusjonere retail.

Våre smarbeidspartenere

Les hvorfor Kristina investerte:

Jeg leste om Tuckify.com og tenkte med gang; dette må jeg være med på! Jeg er ganske sikker på at leie av klær er fremtiden, fordi det er både enkelt, rimelig og miljøvennlig. Det er spesielt gunstig for babyer og småbarn som vokser så fort! Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra nesten alle mammaer jeg har snakket med.

Tuckify har et fantastisk team med flinke, dedikerte og hyggelige medlemmer som jeg stoler på. De har fått til mye på kort tid, inkludert samarbeid med kjente merkevarer som Helly Hansen og Polarn O. Pyret, i tillegg til å ha med designer Fam Irvoll på teamet. Teamet er kreative, løsningsorienterte og har store internasjonale ambisjoner.

Les mer om oss her

Lillepanda i Finansavisen
Lillepanda i Shifter
Lillepanda i KK